Close Menu
DEGBNL

Superior Edition
Superior Edition

Superior Edition met Polycarbonaat

Tot 42m² op slechts twee staanders!


 
Dakbedekking
16 mm polycarbonaat Opaal of Helder
-
 
Goot
Extra sterke Superior goot
-
 
Staanders
15 x 22 cm
-

 
Standaard kleuren
Antraciet structuur RAL 7016
 

 

Vraag gegevens op van de dichtbijzijnde dealer

Product omschrijving Superior Edition met Polycarbonaat

De Superior Edition is een veranda met extreem hoge draagkrachten. Zo kan deze veranda opgebouwd worden tot de ongekende grootte van 7 meter breed en 6 meter diep, dus maar liefst 42 m² op slechts twee staanders!
Door de dikkere liggers, dikkere goot en dikkere staanders is deze veranda dan ook uitermate geschikt voor horecaondernemingen en sportverenigingen.

Bij Superior Edition heeft u standaard de keuze uit twee soorten dakbedekking; Polycarbonaat GD helder of Polycarbonaat GD Opaal. De GD Helder is helder van kleur en laat licht door, de GD Opaal is melkwit van kleur.

Tegen een meerprijs kunt u er ook kiezen voor Polycarbonaat dakbedekking met specifieke eigenschappen, zoals hitte werende platen.
Daarnaast zijn er voor de Superior Edition verschillende extra opties verkrijgbaar, zoals een glasschuifsysteem waarmee u uw terras kunt afsluiten wanneer het koud en regenachtig is. Laat uw gasten ook buiten het seizoen genieten van uw buitenterras met de Superior Edition veranda van Gardendreams.

Vraag gegevens op van de dichtbijzijnde dealer
Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?