Close Menu
DEGBNL

Heat & Beat
Heat & Beat

Heat & Beat verwarming

Sfeer en warmte

  Traploos dimbare low glare verwarmingslamp

  3" Hoge kwaliteit luidspreakers

  Multicolor LED-achtergrondverlichting

  App voor zowel Android als Iphone

Vraag gegevens op van de dichtbijzijnde dealer

Product omschrijving Heat & Beat verwarming

De Heat and Beat Terrasverwarmer met Bluetooth Speaker is een unieke terrasverwarmer met ingebouwde stereo-luidsprekers met bluetooth. Daarnaast is deze terrasverwarmer uitgerust met een full-color led achtergrond verlichting. Je bedient deze bijzondere functies met een app op je smartphone (ondersteuning voor iOS en Android).

Naast muziek en sfeerverlichting is de Heat and Beat ook een uitmuntende terrasverwarmer van professionele kwaliteit. De Low-glare golden lamp is traploos te dimmen, zodat je altijd optimale verwarming geniet, in ieder seizoen. Het bedienen van de verwarmingslamp kan via de App, maar ook middels de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de Low-glare lamp geeft de verwarmingslamp relatief weinig licht en heeft een hoge verwarmingsefficientie.

Dit model is opgetrokken uit hoge kwaliteit aluminium en is zilver afgewerkt. De ingebouwde 3" speakers zijn van hoge kwaliteit en streamen draadloos via bluetooth muziek vanaf iedere smartphone (of ander audioapparaat) met bluetooth. De sfeerverlichting geeft een mooi subtiel accent waar iedere patio, tuin, terras of zelfs balkon van opknapt.

Vraag gegevens op van de dichtbijzijnde dealer
Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?