Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Over ons

Waarom kiest u voor Gardendreams?

Gardendreams heeft reeds jaren een enorme ervaring in het vervaardigen van aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen. In korte tijd is Gardendreams uitgegroeid tot een grote, professionele leverancier in de veranda markt. Een van de grootste in Europa met een grote verscheidenheid in het dealernetwerk. Wekelijks komen er aanvragen binnen voor nieuwe dragerschappen, die zorgvuldig worden bekeken en wel of niet worden geschoold naar Gardendreams dealer. Dit geeft voor ons aan dat er een enorm vertrouwen is in het product Gardendreams.

Het assortiment van Gardendreams kenmerkt zich sterk door de veelzijdigheid en creativiteit. Waar vele leveranciers ophouden gaat Gardendreams weer verder. Voortdurend met productontwikkeling bezig en eventueel verfijnen van huidige producten, dat is de vooruitstrevende strategie van Gardendreams. Geen project is te gek voor een Gardendreams dealer.

Gardendreams betekent specifiek maatwerk…

Bij veel aanbieders heeft u de keuze uit een aantal standaard maten en moet er voor maatwerk vaak veel meer bijbetaald worden. Wij zij echter van mening dat u bij de investering in een duurzaam product als een aluminium veranda, precies moet krijgen wat u wenst. Dit noemen we bij Gardendreams “specifiek maatwerk”

Gardendreams levert de veranda’s aan een gespecialiseerde dealernetwerk, waar we de veranda’s op maat zonder meerkosten, op maat leveren. Hierdoor ontvangt u altijd exact wat u wilt zonder dat u hiervoor diep in de buidel moet tasten of bij zelfbouw de aluminium profielen nog op maat moet zagen met alle risico's op beschadiging van dien.

Gardendreams accessoires

Enkele fabrikanten betrekken hun spiekozijnen, zijwanden, voorwanden, deuren, ramen, screens, etc., bij andere leveranciers. Deze leveranciers zijn vaak niet in staat om exact dezelfde kleuren aan te leveren als de profielen van de fabrikant. Hierdoor kunnen dus kleurverschillen ontstaan tussen bijvoorbeeld uw zijwand en uw veranda.

Gardendreams heeft dit zoals eerder genoemd in eigen productie en duidelijke afspraken met de leverancier over de kleur en kwaliteitseisen. Gardendreams levert hierbij zelf de poedercoating aan welke ook gebruikt wordt voor de profielen van uw veranda. Hierdoor is het voor 99,99% zeker dat er geen of acceptabel kleurverschil ontstaat tussen de accessoires en uw veranda.

Sterk aluminium

Sommige leveranciers gebruiken dunner aluminium in hun producten om zo de prijs lager te krijgen. Dit in niet per definitie slecht, maar dit betekent natuurlijk wel dat het aluminiumproduct sneller kan gaan doorbuigen. Wij vinden dat niet acceptabel en willen graag dat al onze producten zorgen voor jarenlang tuingenot.
Het Gardendreams systeem heeft dikkere aluminiumprofielen, waardoor bij ons systeem pas vanaf 450cm diepte versterking in de liggers komt.

Ook zijn alle veranda’s bij ons statisch  berekend op de Duitse “sneeuwlastzones” waardoor de sterkte gegarandeerd is. Met een draagkracht van 90kg tot 135kg per M2 bent u verzekerd van de hoogste draagkracht in haar klasse.

Ga af op uw gevoel

Laat u goed informeren over de systemen, de ervaring van de betreffende verkoper (Gardendreams geeft als leverancier scholing aan al haar dealers) de goedkoopste veranda aanschaffen moet niet de leidraad zijn van uw investering. De prijs/kwaliteit verhouding moet kloppen, de tips en uitleg van de verkoper moet kloppen, de montage en eventuele extra Gardendreams opties, door u besteld moeten zorgen dat uw “tuindroom” uit komt.

 

Neem direct contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?