Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Aanbouw Eindhoven | Gardendreams

Wenst uw klant een aanbouw in Eindhoven uit te laten voeren, of zoekt u naar een unieke oplossing binnen uw assortiment? Maak gebruik van onze aluminium toepassingen, waarmee we zorgen voor een zeer degelijk geheel. De afwerking met aluminium afdekstrips op het dak en de zijkanten zorgt ervoor dat er een zeer strakke en sfeervolle uitstraling ontstaat.

Kwalitatief uitstekende aanbouw

Daarnaast kunt u met een aanbouw in Eindhoven van aluminium rekenen op standaard een 3mm dikke goot, met een hoogte van 14cm. Dit zorgt voor extra stevigheid, maar voorkomt bovendien dat de dakplaten zichtbaar zullen zijn. Verder ligt ons systeem 4-zijdig in de rubbers om doorhangen te voorkomen en zorgt de geïntegreerde hemelwaterafvoer er via de staander voor dat er geen water op het dak zal blijven staan. Aan alles is gedacht dus! Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden, sterk, duurzaam en onderhoudsarm.

Bekijk de mogelijkheden voor een aanbouw of overkapping in Eindhoven

Kies voor een aanbouw in Eindhoven of een overkapping op maat, afhankelijk van waar uw klant of doelgroep naar op zoek is. Wij vertellen u graag meer over onze producten. Wilt u meer weten, of direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Richt u als particulier tot uw hovenier of tuincentrum bij u in de regio en vraag naar de oplossingen van Gardendreams.

Meer info

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?