Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Carport Groningen

Wil uw klant een carport in Groningen laten bouwen en zoekt u naar de best geschikte oplossing? Maak gebruik van de aluminium constructies van Gardendreams, waarbij u standaard kunt rekenen op een 3mm dikke goot, voor extra stabiliteit. Bovendien is de goot 14cm hoog, waardoor er geen zicht ontstaat op de dakplaten en de uitstraling van de carport verbluffend is. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm én weerbestendig.

Parkeer pergola voor de auto

Wij leveren u een aluminium carport in Groningen, waarmee u zorgt voor een onderhoudsarm materiaal, waar uw afnemer op een uitstekende manier gebruik van kan maken. Neem dit als tuincentrum op in uw assortiment, of zorg er als hovenier voor dat u uw klant op een passende manier van dienst kunt zijn. Wij voorzien u graag van de nodige informatie.

Aluminium carport kopen in Groningen

Uiteraard kunt u de carport in Groningen in dezelfde stijl uit laten voeren als bijvoorbeeld de tuinschermen die u klant wil laten plaatsen. Er ontstaat op die manier een unieke combinatie van materialen. Meer weten over de mogelijkheden, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer info

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?