Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Overkapping

Gardendreams maakt voor verschillende doeleinden een geschikte overkapping. Er zijn diverse mogelijkheden, maar één ding is zeker: bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit! Wij zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote professionele leverancier in de veranda markt. Met onze terras overkappingen bent u verzekerd van eindeloos buitenplezier!

Diverse aluminium overkappingen

Wij maken diverse soorten overkappingen voor in de tuin. Deze zijn allemaal gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een mooie strakke uitstraling en weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast zorgt dit voor een sterk en solide systeem. Een overkapping kan in elke tuin. Wij hebben verschillende stijlen die bij u en uw voorkeuren passen, zoals:

De stijl van Gardendreams

Wilt u meer zien van onze producten? Bekijk dan ons ruime assortiment aan luxe en stijlvolle verandas. Wij leveren naast de standaardformaten ook veranda’s op maat: geheel op basis van uw wensen. Er zijn ook veel extra opties mogelijk zoals diverse wanden, verlichting en verwarming. Zo combineren wij de herkenbare stijl van Gardendreams met uw persoonlijke voorkeuren tot een prachtig eindresultaat.

Bekijk onze producten bij u in de buurt

Wilt u meer weten over onze producten? Dan kunt u terecht in de volgende regio’s:

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?