Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Pergola Den-haag

Neem een pergola in Den-haag op in uw assortiment, of zorg als hovenier voor een kwalitatief hoogstaande oplossing voor uw klant. Al onze constructies voldoen aan de strenge Duitse bouwvoorschriften en zorgen daarmee voor niets minder dan de best mogelijke kwaliteit. Wilt u als particulier gebruik maken van onze oplossingen? Vraag dan naar Gardendreams bij uw hovenier of tuincentrum, zodat zij u verder kunnen helpen.

Aluminium pergola plaatsen in Den-haag

Wij leveren u een aluminium pergola in Den-haag, gebouwd volgens de meest moderne inzichten. De dakbedekking ligt 4-zijdig in de dubbers om doorhangen te voorkomen en dankzij de aluminium afwerkstrips op het dak en de zijkanten ontstaat er een strak geheel. Bovendien voert de geïntegreerde hemelwaterafvoer het water automatisch weg, zodat er geen druk op het dak ontstaat.

Pergola of carport

Kies voor een pergola in Den-haag van aluminium, of wellicht een toepassing in de vorm van een carport. Dankzij de maatwerk oplossingen kunt u uw klant op een uitstekende manier van dienst zijn. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer info

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?