Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Serre

Bent u op zoek naar een geschikte serre voor bij u in de tuin? Dan bent u bij Gardendreams aan het juiste adres! Wij maken prachtige tuinkamers waarin u het hele jaar buiten kunt zitten. U geniet van het buitenleven in stijl, maar zit toch beschut. Klinkt perfect toch?

Tuinkamer of serre?

Overweeg tijdens uw zoektocht naar de geschikte serre ook eens de tuinkamer. U bereikt namelijk hetzelfde als met een uitbouw, maar de kosten zijn veel lager. Er is een aantal verschillen tussen een serre en een tuinkamer. Een serre wordt aan huis gebouwd en is een extra kamer, terwijl een tuinkamer een afgesloten ruimte is en geen onderdeel uitmaakt van het huis. Een tuinkamer is niet geïsoleerd en een serre wel. Dit maakt de tuinkamer flexibeler en transparanter.

Complete tuinkamers van Gardendreams

Wij hebben 3 standaardvarianten tuinkamers in verschillende maten. Dit zijn:

Op deze varianten profiteert u maximaal van combinatievoordeel. Wij leveren in de standaard kleuren wit, crèmewit en grijs antraciet.

De tuinkamer als serre

In plaats van een serre kunt u ook kiezen voor een tuinkamer. Dit biedt vele voordelen, zorgt voor een mooie uitstraling én bespaart u veel geld! Bekijk onze producten bij u in de regio:

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?