Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Terrasoverkapping Elburg

Vraagt uw klant naar een terrasoverkapping in Elburg, of wilt u dit opnemen in uw assortiment? Kies dan voor de aluminium toepassingen van Gardendreams, waarmee u maximaal profiteert van de gunstige eigenschappen van dit materiaal. Uw afnemer heeft nauwelijks omkijken naar het onderhoud, terwijl u een hoogwaardige oplossing aan kunt bieden. Een terrasoverkapping biedt veel voordelen voor de afnemer, die optimaal van het buitenleven kan genieten.

Aluminium terrasoverkapping in Elburg leveren

De aluminium terrasoverkapping in Elburg is standaard voorzien van een 3mm dikke goot voor extra stabiliteit. Bovendien is de goot 14cm hoog, waardoor er geen zicht op de dakplaten ontstaat en de overkapping een strak uiterlijk krijgt. Vertel uw klant meer over de aluminium oplossingen die we kunnen bieden, of bied dit aan binnen uw eigen assortiment.

Overkapping of pergola

Uiteraard kunnen we zorgen voor een terrasoverkapping in Elburg, maar u kunt daarnaast gebruik maken van een pergola. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u als particulier gebruik maken van onze aluminium oplossingen? Vraag dan naar Gardendreams bij uw hovenier of tuincentrum, zodat zij u van dienst kunnen zijn.

Meer info

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?