Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Tuinafscheiding Winterswijk

Zoekt u naar tuinafscheiding in Winterswijk binnen uw assortiment? Maak gebruik van onze aluminium oplossingen, waarmee we zorgen voor de bekende hoge Duitse kwaliteit. Al onze constructies voldoen aan de strenge Duitse bouwvoorschriften en vormen daarmee een uitstekende keus voor uw klant of doelgroep. Onze aluminium schuttingen hebben de kenmerkende Gardendreams stijl en daarbij extra toepassingen naar wens van de klant.  

Aluminium tuinafscheiding

De aluminium tuinafscheiding in Winterswijk is licht van gewicht en laat zich daarom gemakkelijk plaatsen, maar vraagt bovendien om een minimum aan onderhoud. Adviseer als hovenier onze aluminium schermen of neem ze op in uw assortiment, om uw klant(en) kennis te laten maken met een vernieuwd concept, op basis van pure kwaliteit.

Afscheiding en aanbouw in Winterswijk

Bovendien kunnen we de tuinafscheiding in Winterswijk aan laten sluiten op de aanbouw, of de beide onderdelen van de tuin voor u verzorgen. Richt u als particulier tot uw tuincentrum of hovenier en neem als onderneming vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of om direct een afspraak te maken. Wij horen graag van u!

Meer info

 

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?