Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Aluminium schuttingen

Met aluminium schuttingen kunt u genieten van wat meer privacy in uw tuin. Zonder zorgen genieten van uw tuin is dan geen probleem. De aluminium schuttingen van Gardendreams zijn de perfecte oplossing. Daarnaast hebben alu schuttingen weinig onderhoud nodig, gaan ze lang mee en zorgen ze voor sfeer in uw tuin. Wat wilt u nog meer?

Aluminium schuttingen in alle maten

Gardendreams levert diverse varianten aluminium schuttingen. De schuttingen hebben planken van 200 cm breed, 15 cm hoog en 1 cm dik. Het is mogelijk om ons systeem te combineren met platen van Wicker, glas of polycarbonaat. Het grote voordeel van aluminium schuttingen is dat ze zeer stevig en duurzaam zijn. Zelfs met harde rukwinden hoeft u zich geen zorgen te maken.

Duurzame aluminium schuttingen van Gardendreams

Veel tijd besteden aan het onderhouden van de aluminium schuttingen is zeker niet nodig. Daarnaast kan Gardendreams de schuttingen snel leveren. Wij hebben namelijk vele producten op voorraad. Bovendien betaalt u bij Gardendreams altijd een scherpe prijs. Voor meer informatie over onze aluminium schuttingen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Neem contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?