Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Glasschuifwand

Met een glasschuifwand of glazen schuifpui haalt u meer uit uw tuin. Dankzij de glazen schuifdeuren kunt u ook genieten van uw tuin op dagen met kouder weer. Daarnaast kunt u langer in de tuin blijven zitten wanneer het ’s avonds afkoelt. Zeg maar gedag tegen tocht en koude voeten!

Waarom glasschuifwand veranda?

Aan een glazen schuifwand voor overkapping zitten vele voordelen. In feite creëert u door het plaatsen van een glazen schuifwand een soort serre. Het is dus het idee van een uit- of aanbouw, maar dan vele malen goedkoper! Andere voordelen van een glazen schuifdeur buiten zijn:

  • Doordat de wand van glas is, zit u beschut zonder het uitzicht op de tuin te belemmeren;
  • U sluit de wind het hele jaar buiten, zodat u 365 dagen per jaar kunt genieten van uw tuin;
  • Kies zelf of u de glazen schuifwand buiten open of dicht heeft, waardoor u in de zomer toch kunt genieten van een zomerse bries.

Overkapping dichtmaken met glazen schuifpui

Maak met een glasschuifwand uw overkapping volledig dicht. Zo creëert u in een handomdraai een glazen veranda waar u vier seizoenen lang van kunt genieten. Met een glazen wand kunt u gemakkelijk de zijkant van uw overkapping dichtmaken. Bepaal zelf wanneer u in de tuin gaat zitten en regel de temperatuur binnen de wanden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om binnen planten neer te zetten die het buiten in de kou niet zouden overleven. Op die manier heeft u een soort eigen kas gemaakt met een mini ecosysteem. Verder is een glazen veranda ook ideaal om bijvoorbeeld een eettafel neer te zetten of een volledige tuinmeubelset.

Glazen schuifwand van Gardendreams

Gardendreams helpt u met het creëren van uw ideale tuin. Wij leveren al jaren glasschuifwanden in binnen- en buitenland, met tien jaar garantie. Bezoek de webshop en ontdek wat pas bij u en uw tuin. Verder bent u van harte welkom bij een van de vele Gardendreams dealers. Bekijk snel waar de voor u dichtstbijzijnde zit! Wilt u meer weten over glazen wanden of andere producten van Gardendreams? Neem gerust contact met ons op. Geef uw tuin een verdiende upgrade met een glasschuifwand van Gardendreams!

Neem contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?