Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Overkapping in de tuin

Gebruik een overkapping in de tuin om te loungen, te koken, te barbecueën, te werken of gewoon om uw spullen droog te zetten. Bij Gardendreams kunnen wij een overkapping voor in de tuin leveren in diverse afmetingen, kleuren en varianten. Zo past uw overkapping altijd bij uw huis en voldoet hij aan al uw wensen. Een overkapping tuin of overkapping veranda is bij ons binnen handbereik! Uw tuin wordt multifunctioneel met een overkapping van Gardendreams.

Vraag informatie op over overkappingen

Overkapping in de tuin? Veranda's

Een overkapping in de tuin is echt een verlengstuk van uw woonkamer dankzij de grote keuze. Door het gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit gaat de overkapping in de tuin jaren mee en vergt het weinig onderhoud. Ideaal als u wel de luxe wilt, maar geen tijd kwijt wilt zijn aan onderhoud. Zo bent u bij Gardendreams verzekerd van:

  • Een veranda overkapping van duurzaam aluminium;
  • Een onderhoudsvriendelijk resultaat;
  • Ruime keuze op het gebied van kleur en afmetingen.

Hierdoor is een veranda overkapping van Gardendreams de perfecte toevoeging voor uw huis en tuin.

Soorten overkappingen voor in de tuin

Natuurlijk wilt u met uw nieuwe overkapping in de tuin genieten van volop comfort. Wat voor soorten overkappingen zijn er allemaal? Bij Gardendreams hebben we standaard varianten overkappingen, echter staan we bekend om onze overkappingen op maat. Van een aluminium terrasoverkapping tot veranda's. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Naast overkappingen bestaat het aanbod van Gardendreams onder andere uit tuinkamers, wanden, glasschuifwanden, zonwering en carport. 

Een overkapping in uw tuin van Gardendreams

Gardendreams levert al jarenlang tuinproducten van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zowel standaard producten als producten op maat zijn mogelijk. Onze missie? Door onze tuinproducten betaalbaar te maken en te houden kan iedereen zijn droomtuin realiseren en een overkapping in de tuin plaatsen. Op deze manier geniet u nog langer van het buitenleven! Ook in een land als Nederland, waar het weer niet altijd meezit. Wilt u ook een overkapping in de tuin? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Vraag gegevens op over overkappingen van Gardendreams

* Velden met (*) zijn verplicht

Contactgegevens

+49 (0) 5931 4966528

info@gardendreams.nl

Handelsregister: HRB 204492

BTW-nummer: DE272625340

GardenDreams International GMBH Bechsteinstraße 8

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?