Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Tuinkamer

Met een tuinkamer van Gardendreams zit u 12 maanden per jaar heerlijk buiten in een mooie ruimte met veel glas en licht. Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of een uitbouw. Zo bereikt u met een tuinkamer hetzelfde als met een uitbouw, maar zijn de kosten van een tuinkamer een stuk lager. Met de tuinkamers van Gardendreams kunt u in stijl genieten van het buitenleven terwijl u toch heerlijk beschut zit. Wilt u ook langer van het buitengevoel kunnen genieten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan direct alle tuinkamers

Wat is het verschil tussen een tuinkamer en serre?

Er zijn wel degelijk verschillen tussen een tuinkamer en een serre. Een serre wordt aan het huis gebouwd en dient als extra kamer, terwijl een tuinkamer een afgesloten ruimte is die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Daarnaast is een tuinkamer niet geïsoleerd en is daardoor veel transparanter en flexibeler dan een serre. 

Tuinkamer van Gardendreams

Onze tuinkamers kunnen in verschillende maten geleverd worden. Daardoor is het altijd mogelijk om een tuinkamer binnen uw bestaande situatie te plaatsen. Zo kunt u de tuinkamer naar wens inrichten met bijvoorbeeld: 

  • Glazen schuifwanden
  • Grote schuifpui
  • Openslaande deuren

Elke tuinkamer kunnen wij aan uw eisen en wensen laten voldoen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een tuinkamer met glasschuifwanden of een tuinkamer met openslaande deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Met een tuinkamer geniet u langer van het buitengevoel

Gegarandeerd heeft u een mooie tuinkamer wanneer u kiest voor Gardendreams. Wij zijn al jarenlang leverancier en groothandel voor tuinproducten van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook onze tuinkamer prijzen zijn zeer voordelig! We leveren standaard producten, maar kunnen uw tuinkamer ook op maat maken. Zo hebben we een aantal standaardvarianten tuinkamers, die wij in verschillende maten kunnen leveren. Wanneer de standaardvarianten niet aan uw wensen voldoen maken wij graag een aluminium tuinkamer op maat voor u!  Bel ons voor meer informatie over een tuinkamer en de verschillende mogelijkheden voor maatwerk.

Neem contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?