Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Veranda overkapping

Met een veranda overkapping van Gardendreams kunt u lange zomeravonden genieten van uw tuin. Ook in de nazomer kunt u buiten zitten en optimaal relaxen met een aluminium veranda overkapping. Bovendien is een veranda overkapping veelal een lust voor het oog in uw tuin en een echt verlengstuk van uw huis. Wilt u uw tuin ook upgraden met een terrasoverkapping en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan direct alle veranda overkappingen. 

Functionele en flexibele veranda overkappingen

Dankzij een veranda overkapping van Gardendreams kunt u lekker loungen, koken of barbecueën, werken in uw tuin of gewoon uw spullen netjes en droog opbergen. Er zijn talloze mogelijkheden met de aluminium overkappingen van Gardendreams. Wij kunnen voor iedere tuin, groot of klein, een geschikte veranda overkapping leveren. Wij leveren twee typen overkappingen. Wij zijn ooit begonnen met de legend edition veranda. Dit is een compleet systeem dat wordt bevestigd aan de woning, met een aflopend dak naar de voorzijde. Daarnaast leveren wij ook de freestyle edition veranda. Dit is een vrijstaand systeem met een aflopend dak naar de achterzijde. De veranda overkapping biedt functionele en flexibele voordelen: 

  • Zonwering 
  • meestal geen vergunning nodig
  • Een terrasoverkapping kan overal in je tuin
  • bied meerwaarde voor je huis
  • eenvoudig om te bouwen tot volledige veranda

Overkapping uitbreiden met accessoires

U kunt een van onze basissystemen uitbreiden met accessoires. Hierdoor wordt een simpele overkapping een echte leefruimte, zelfs in de winter. Zo kunt u aluminium zijwanden toevoegen zodat u uit de wind kan zitten. Daarnaast kunt u Led verlichting installeren zodat u ook in de avond van uw veranda overkapping kan genieten. Wanneer u zelfs ind e winter van het buitenleven wil genieten is het slim om te kiezen voor electrische verwarming

Veranda overkapping kopen van Gardendreams 

Een veranda overkapping van Gardendreams is gemaakt van aluminium; materiaal dat duurzaam is en gemakkelijk in onderhoud. Een veranda overkapping van aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden en zal dan ook niet roesten, klemmen of krom gaan trekken. Wilt u meer weten over een veranda overkapping voor in uw tuin? Bel ons dan voor meer informatie en een advies.

Neem contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?