Close Menu
DEGBNL

Gardendreams Zonnedoek

Een zonnedoek geeft heerlijke verkoeling op een hete zomerdag. De laatste jaren wordt het steeds warmer in Nederland en de verwachting is dat deze trend zich voorlopig nog door blijft zetten. Mede hierom is het een slim idee om te investeren in een goed zonnedoek op maat. Plaats nog voor de zomer een zonnedoek op uw veranda, tuin of terras.

Zonnedoek tuin voor verkoeling

Te veel zon is niet alleen onprettig, het kan ook schadelijk zijn. Vooral voor kleine kinderen kan het gevaarlijk zijn om lange tijd in de directe zon te zitten. Ook voor volwassenen is het fijn om na een tijd in de zon te hebben gelegen even een moment te nemen om bij te komen in de schaduw van een zonnedoek. De tuin is trouwens niet de enige perfecte plek voor een zonnedoek, balkon of dakterras kunnen in de hitte vaak ook wel wat schaduw gebruiken. Wij leveren allerlei soorten zonnedoeken, zoals bijvoorbeeld:

  • Zonnedoek driehoek;
  • Zonnedoek vierkant;
  • Harmonica zonnedoek.

Zonnedoek terras

Een zonnedoek is ook ideaal op een terras. Zo’n doek wordt ook wel eens een terrasoverkapping doek genoemd. Hoe u het ook wilt noemen, het is de perfecte oplossing op warme dagen. Zeker wanneer uw tuin of (dak)terras geen natuurlijke schaduwplekken heeft, kan een zonnedoek de perfecte oplossing zijn. Verder is een zonnedoek waterdicht, wat betekent dat het uw tuinmeubilair ook beschermt tegen neerslag en bijvoorbeeld vallende bladeren. Wanneer u een feestje geeft of er vrienden op visite komen, wilt u de gasten waarschijnlijk iets te eten en te drinken serveren. In de hete zon wordt dit snel warm, wat de producten vaak niet ten goede komt. Met een zonnedoek zult u niet tegen dat probleem aanlopen!

Gardendreams voor een zonnedoek op maat

Bij Gardendreams hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van terrasoverkappingen en andere tuin gerelateerde overkappingen. Wanneer u bij ons een zonnedoek besteld, heeft u recht op wel tien jaar garantie! Bezoek de webshop of kom langs bij een Gardendreams dealer bij u in de buurt. Heeft u vragen over zonnedoeken, terrasoverkappingen of een ander artikel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bestel vandaag nog een zonnedoek bij Gardendreams!

Neem contact op

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Gardendreams dealer?